Welkom bij DIKAIR Klimaattechniek

 
DIKAIR - Ons pand te NumansdorpDIKAIR klimaattechniek is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd te Numansdorp (Z.H).
Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat zeer breed is op technisch gebied. Hierdoor kunnen wij die service geven, die voor onze klanten belangrijk is.

Ons specialisme is vooral de mobiele luchtverwarming. Sommige toestellen (b.v. de DIR 12) worden gebruikt in kleine ruimtes waar een gerichte warmte nodig is. Ideaal voor snelle plaatselijke verwarming in situaties waar niet de hele ruimte moet worden verwarmd.

Reznor Type EURO-T 2000 AAndere waaronder de indirect gestookte luchtverwarmers kunnen gebruikt worden in hoge ruimtes waaronder fabriekshallen en magazijnen. Deze toestellen zijn uitgevoerd met gescheiden rookgasafvoer, waardoor de produceerde warmte "schoon" is.

Zo ziet u dat wij van alle markten thuis zijn en zo'n beetje ieder vermogen kunnen leveren. Globaal leveren wij toestellen tussen de 2,4 kW en 128 kW en zowel verkoop als verhuur is bij ons mogelijk. DIKAIR "the heat you need"

Surf rustig door onze site en bekijk ons gehele assortiment van luchtverwarmers.This Page is last updated at 07-01-09. 2009 PC-Unlimited